Wallin V.S. tölpen, en oerhört tragisk historia

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    3
    Delningar

En man i maktposition våldtar en kvinna 2009, kvinnan tar mod till sig och polisanmäler 2011. Som i ca 94% av alla anmälda sexualbrott leder det inte till ett lagförande. Nio av tio läggs ner och går inte ens till åtal.

I den verklighet vi lever i är det nämligen så att man anser att 94% av dom kvinnor som anmäler att dom blivit utsatta för sexuellt ofredande av män ljuger. Vi vet ju som alla känner till inte vad vi vill. Det är ju helt vansinnigt obegripligt för män att förstå att ett nej inte betyder ett ja.

Mannen snyftar i media och föklarar att han som mest betett sig tölpaktigt. Andra män förfasas, får man inte tölpa sig nu heller. Helt galet, tölpaktighet är ju en MÄNsklig rättighet det vet ju alla. Hur ska vi nu kunna få ligga eller få lite välförtjänt kvinnokontakt när vi inte kan tölpa oss och missförstå signaler längre, dumma dumma dumma feministsvin!

Historien skulle kunnat vara slut där om inte historiens huvudtölp var så oerhört kränkt av att blivit anklagad, hela hans petfekta cisvita mansliv var så satans jättemegakränkt att han ville ha hämnd!

Han gråter ut några varv till i media och annonserar att han minsann ska anmäla henne för förtal.

Så nu har den jättekränkta kvinnovåldtagande cisvita mannen lyckats få den våldtagna kvinnan åtalad för grovt förtal.

Hela historien är så utomordentligt tragisk att det skär sönder själen på mig när jag inser att vi kvinnor faktiskt är helt #rättslösa.

Vad sänder det för signaler till unga tjejer som blir utsatta för sexualbrott. Samhället säger till dom att det är ingen idé att anmäla för samhället tror att du ljuger och i värsta fall kan du bli hämndåtalad av en kränkt tölp.

Det spelar ingen roll vad utgånget blir i rättegången mot Cissi Wallin. Hon har vunnit i alla fall. Den här historien har tillfört raketbränsle till kvinnokampen. Och blir hon dömd är vi många medsystrar som kommer att betala hennes böter.

Tölpen då? Han är nu och för alltid svea rikes mest tölpaktiga rikstölp och du kommer aldrig bli rentvådd i våra ögon.

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *